F
  • 001
  • 002

 

Thailand


Bangkok

Thailand, het vroegere Siam, is beroemd vanwege zijn witte stranden en een prachtig en kunstvol historisch verleden. In het ‘Land van de Glimlach' is er o veral bedrijvigheid en leven en proef je meteen de sfeer. Het boeddhistisch koninkrijk wordt bevolkt door vriendelijke en gastvrije mensen.

     
 
Klassieke rondreis : Half pension 14 dagen (11 nachten)    
 
 

 

Dag 1 : Brussel – Bangkok (via Doha)

Dag 2 : Bangkok
Bezoek aan het Vimanmeck Paleis, het grootste teakhouten gebouw ter wereld, de markt van Pa Klong, in een bonte mengeling van exotische koopwaar en veelkleurige bloemen. Wandeling door de kleurrijke steegjes van de Chinese wijk en bezoek aan de Wat Traimit Tempel.

Dag 3 : Bangkok
Bootexcursie doorheen de oude stad langs de Klongs (kanalen). Onderweg bezoek aan de Wat Arun of Tempel van de Dageraad en aan de Wat Po of Tempel van de Liggende Boeddha.

Dag 4 : Bangkok – River Kwai
Naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, kleurrijk en pittoresk tegelijk. Verder naar Nakhon Pathom met de Chedi Phra Pathom, het hoogste boeddhistische monument ter wereld. Daarna naar Kanchanaburi aan de River Kwai.

Dag 5 : River Kwai – Ayuthaya
Bezoek aan de erebegraafplaats van de geallieerde krijgsgevangenen omgekomen bij de aanleg van de ‘dodenspoorweg’, de brug over de River Kwai en het Jeath museum. Treinrit over de beruchte spoorweg.

Dag 6 : Ayuthaya – Phitsanuloke
Bezoek aan het zomerverblijf van koning Rama V in een riante tuin.

Dag 7 : Phitsanuloke – Chiang Mai
Bezoek Wat Mahatat en het historisch park van Sukothai, wieg van de Thaise beschaving, met reusachtige Boeddha’s en mooie lotusvijvers.

Dag 8 : Chiang Mai
Bezoek aan lokale ambachten zoals productie van zijde, gelakt hout, jade, edelstenen en geschilderde parasols, de trots van Chiang Mai.

Dag 9 : Chiang Mai
Bezoek aan de Olifantenschool en aan een orchideeënboerderij. 306 treden leiden naar de Tempel Wat Prathat Doi Suthep.

Dag 10 : Chiang Mai - Bangkok
Vrije dag. Nachtelijke treinrit naar Bangkok, diner box inbegrepen.

Dag 11 : Bangkok – Hua Hin
Transfer naar Hua Hin voor vrij verblijf (kamer & ontbijt).

Dag 12 : Hua Hin
Vrije dag.

Dag 13 & 14 : Hua Hin – Brussel

Inbegrepen in de prijs: lijnvlucht met Qatar Airways vanuit Brussel via Doha en terug - luchthaventaksen - BTW - Nederlandstalige begeleiding vanaf Zaventem en lokale gids - verblijf in degelijke hotels – maaltijden volgens programma (11 x ontbijt, 8 x middagmaal, 4 x avondmaal) - alle vermelde uitstappen, bezoeken en verplaatsingen - annuleringsverzekering.

Prijs per persoon (minimum 25 deelnemers)
 
2-persoonskamer
1-persoonskamer
 
01 december 2017
1850 €
240 €