F
  • 001
  • 002

 

Motorreizen


 

Beste motorrijd(st)er,

Als motorjournalist, touroperator en fervent motorreiziger lag het voor de hand dat ik vroeg of laat ook professioneel motorreizen zou gaan organiseren en begeleiden.

In de loop der jaren zijn mijn motorreizen uitgegroeid tot een volwaardige reisafdeling van Azura. Maar de oorspronkelijke beleving hebben we onder het motto “meesterschap door beperking” gelukkig kunnen behouden.

De groepsmotorreizen richten zich nog steeds voornamelijk op de senior- motorrijder die graag geniet van alle facetten van het motorreizen. Ze gaan door met een beperkt aantal motoren, op vastgestelde data en met twee begeleiders.

De individuele motorreizen bedienen de motorrijder die er alleen en toch goed voorbereid wil op uit trekken. Uiteraard kunnen deze reizen ook in groep worden gedaan ( minimum 10 tot maximum 20 deelnemende motoren).

Zowel onze individuele motorreizen als onze groepsreizen zijn het gevolg van doorgedreven prospecties met uitgekiende routes en motorvriendelijke accommodaties als resultaat. Het feit dat we alle uitgestippelde routes meermaals zelf hebben gereden en alle hotels persoonlijk selecteerden zorgt voor de zekerheid van de gekende Azura-kwaliteit.

K. Foubert
Directeur

 

 

 

G r o e p s m o t o r r e i z e n – 2017
Senior Motorreizen.

Deze groepsreizen gebeuren met de eigen motor. De gemiddelde deelnemer is van rijpere leeftijd, maar ook jongere deelnemers komen aan hun trekken. Beperkt tot maximaal 15 à 20 motoren per afreis. De 2 begeleiders, met jarenlange reis- en motorervaring, zorgen voor een vlot verloop van de reis met zo’n 300 km per dag.

De afgelopen 11 jaar werden heel wat motorreizen gedaan die ook vandaag nog uitstekend kunnen dienen om ideeën te tanken, hierbij een overzicht:


 
De Eifel, Duitsland

 

Motorreizen voor motards met levenservaring…

Afreis 5 juni 2015
3 dagen/2 nachten

 
Prijzen op aanvraag
 
Opaalkust, Frankrijk

 

Afreis 18 september 
3 dagen/2 nachten

3 dagen van puur motorplezier

 
Prijzen op aanvraag

 

Individuele m o t o r r e i z e n
op maat van uw persoonlijke verlangens

De afgelopen elf jaren deden wij ookheel wat ervaring op die uitstekend kan dienen als basis voor de individuele motorreiziger.

In alle aangeboden hotels werd door ons en onze klanten meermaals verbleven. Bijgevolg waarborgen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding. De uitgestippelde routes hebben we meermaals gereden. Voor persoonlijke toelichting en concrete uitwerking van uw motorreis naar maat, kan U ons telefonisch contacteren of op kantoor langskomen.

 

Gelieve ons te contacteren voor actuele prijzen en afreisdata

 

 

 

 

 

 
     
Bourgondië – Frankrijk
 
 

7 dagen/6 nachten
Op basis van één van onze succesrijkste motorprogramma’s van de afgelopen jaren werkten we een aantal nieuwe routes uit met even bochtenrijke als boeiende etappes: Château Thierry (1 nacht), Nevers (2 nachten), Auxerre (2 nachten) en Reims (1 nacht).

Prijzen op aanvraag
 
Franse Ardennen / Champagne - Fr.
 
 

3 dagen/2 nachten
Ondertussen een klassieker in ons motorprogramma! Het uitstekende hotel en de steeds boeiende routes garanderen drie dagen van groot (motor)plezier.

Prijzen op aanvraag
     
NOORD FRANKR. /OPAALKUST – FR.
 
 

3 dagen/2 nachten
Nauwelijks over de grens en op verleidelijke rijafstand van bekende namen als Cap Gris en Blanc Nez, maar ook met boeiende stuurweggetjes in de directe omgeving. Een uitgelezen bestemming dus voor een weekend motorgenot in het nabije buitenland.

Prijzen op aanvraag
 
Drie landen reis: LUX, FR & D
 
 

Luxemburg, Frankrijk en Duitsland
4 dagen/3 nachten
Swalbach-Elm (Saarland) vormt de uitvalsbasis voor onze “drie landen reis” met even boeiende als bochtige tochten in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Prijzen op aanvraag
     
Duitse Eifel
 
 

4 dagen / 3 nachten
Een klassieker in het aanbod van de Motorreizen van Azura met vrije vertrekdagen van april tot en met oktober.

Prijzen op aanvraag
 
HUNSRÜCK- Duitsland
 
 

4 dagen/3 nachten
De Hunsrück ligt tussen de rivieren Moezel, Rijn, Nahe en Saar. Heuvelend en bosrijk is het een boeiende motorbestemming vol uitnodigende slingerwegen.

Prijzen op aanvraag
     
Zwarte Woud - Duitsland
 
 

7 dagen/6 nachten
Geheel in overeenstemming met onze motorfilosofie bieden we de tocht naar het Zwarte Woud aan met een overnachting onderweg.

VPrijzen op aanvraag
 
Europa, USA of Canada
 
 

Er op uit trekken met eigen motor of huurmotor in Europa, de Verenigde Staten of Canada.

 

 

 

Heihoekstraat,114 - 9100 Sint Niklaas (Nieuwkerken) - Tel 03 755 47 48 - Fax 03 755 47 01 - Email : info@globalcontacts.be - Lic. A5239