F
 • 001
 • 002

 

Malta
01 - 05 juni 2016

 
 

Centraal in de Middellandse Zee tussen Sicilië en de noordkust van Afrika ligt de Maltese archipel met de eilanden Malta, Gozo en Comino.

In een relax mediterraan tempo maakt u kennis met charmante dorpjes met smalle straatjes en honingkleurige renaissance kathedralen en barokke paleizen die scherp afsteken tegen het diepe azuurblauw van de zee. Megalieten, prehistorische tempels, middeleeuwse kerkers, burchten en de Grot van Calypso zorgen voor een mythische uitstraling.
De vele volkeren die Malta in haar 7000-jaar lange geschiedenis hebben bezet lieten een mix van stijlen en tradities na die aan de basis liggen van een fascinerende eclectische cultuur. Tijdens hun vaak bloedige strijd tegen de Ottomanen bouwden de kruisridders van de orde van St.Jan er een van hun hospitalen voor armen, zieken, pelgrims en gewonden.

 

In de voetsporen van de hospitaalridders van St.Jan
 • 5 dagen /
 • Prijs per persoon in dubbelkamer (min 20 deelnemers) : 1.395 € voor leden Artsenkrant Club, 1465 € voor niet-leden
  Prijs in éénpersoonskamer : 1.690 € voor leden AK Club, 1775 € voor niet-leden Inbegrepen :
 • Rechtstreekse vlucht Brussel/Malta, actuele luchthaventaksen (11/01/16), 4 nachten in het vermelde hotel of gelijkwaardig, maaltijden zoals vermeld in het reisprogramma, plaatselijke gids, verplaatsingen met comfortabele autocar, alle vermelde activiteiten en transfers, Nederlandstalige begeleiding, verzekering
  financieel onvermogen

 • Niet inbegrepen : Niet vermelde bezoeken of activiteiten, niet inbegrepen maaltijden, dranken, mogelijke brandstoftoeslag of verhoging luchthaventaksen, fooien, verzekeringen

 • Reisformaliteiten: Identiteitskaart, nog minstens 90 dagen geldig bij vertrek

 

Wij maken u graag een programma op maat voor een kort of langer verblijf op Malta en/of Gozo. Contacteer ons vrijblijvend.